• side_banner
  • side_banner
  • side_banner

nyheder

Erhvervsafdelingens lørdagscykeltur rundt om dongqian-søen.

Den 10. juni, som svar på medarbejdernes appel og chefens svar, organiserede forretningsafdelingen i vores virksomhed en tur rundt om søen i Dongqian-søen under ledelse af ministeren.
I vores virksomhed gennemføres en teambuilding hvert kvartal, og hver afdeling kan lave sin egen teambuildingplan.

Til denne gruppebygning valgte vi at ride rundt om søen.Med hensyn til hvorfor vi vælger denne aktivitet, har vi overvejet det ud fra tre aspekter: 1. Virksomhedskultur.Vores virksomhedsfilosofi er teamwork og positivitet, og sportsprogrammer kan nå dette mål.2. Arbejdsplads.Vores daglige arbejde og aktiviteter er alle indendørs.Ved at ride rundt om søen kan vi komme tættere på naturen og have det let.3. Team-work spirit.Cykling er en form for sport, gennem sport kan medarbejderne åbne sig, lade hinanden kontakte det virkelige selv, fremme kommunikation, styrke gensidige følelser, befordrende for fremtidige udvekslinger og samarbejde.

Den dag red vi rundt om søen i lang tid, fra kl. 8 til slutningen af ​​eftermiddagen, hvor vi besøgte Zhong Gong-templet, besøgte kunstmuseet og smagte den lokale restaurants lækre sømad.
I løbet af ridningen mødte vi en masse ridevenner, der var med til at styrke vores tro på at blive ved med at ride.
Under turen var der et stykke vej, som var en U-formet stejl skråning.Efter at have kørt denne sektion lærte vi, at sammenlignet med cykling, start fra flad jord til en stejl skråning, nåede toppen og gå ned.Livet er også sådan, i vores konstante jagt på noget, er vi bundet til at støde på mange vanskeligheder på denne rejse, den ene efter den anden, som at ride fra et fladt sted op ad en stejl bakke for at nå det højeste sted, så skal vi være mere ydmyge og forsigtig, for at mestre vores tempo og hastighed.Ellers, hvis du mister kontrollen, vil du få et fald ligesom at køre ned ad bakke.
Gruppebillede
Ride aktivitetBilledet af vores chef
Gå ikke glip af landskabet undervejs på grund af suset, du kan gå langsomt, men stop ikke.Glem ikke den oprindelige hensigt med afrejsen, hold dig til den, vi kan helt sikkert nå det fjerne sted, vi vil hen.

 


Indlægstid: 12-jun-2023